2011. szeptember 25., vasárnap

Zepter Bioptron Pro1 lámpa+színterápia+oxy spray - Jelenlegi ára: 250 000 Ft

Eladó 1x kipróbált 2011. július 28-án vásárolt garanciás eredeti közepes 11 centis legújabb típusú digitális Zepter bioptronPro 1  gyógylámpa 7 lencsés színterápiás lencsekészlettel együtt  dobozában, magyar nyelvű orvosi leírással és oxy sprayvel.
MI A BIOPTRON FÉNY?
Mi a BIOPTRON fény?
A BIOPTRON Fényterápia Rendszer egy világszerte szabadalmaztatott orvostechnikai fényterápiás eszköz, amelynek különleges optikai egysége a nap által természetesen kibocsátott, elektromágneses spektrumhoz hasonló fényt bocsát ki, amely nem tartalmaz UV-sugarakat.
A BIOPTRON fényterápia természetes módon hat, erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, és így hozzásegíti ahhoz, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait. Amikor a fényenergia bejut a szövetekbe, elindítja a biostimulációs folyamatokat (ami azt jelenti, hogy pozitívan befolyásol különböző biológiai folyamatokat, és így fokozza a szervezet működését).
Felhasználóbarát, nem gyógyszeres terápia
A BIOPTRON-technológia mára széles körben használt és elfogadott a gyógyításban mint felhasználóbarát, hatékony, nem gyógyszeres orvostechnikai eszköz. Több mint 15 év klinikai vizsgálatai világszerte bizonyították, hogy igen hatékony kiegészítő terápia az akut és krónikus sérülések, illetve a műtét utáni sebek konzervatív kezelésében.
Hippokratész gyógyítási filozófiája újra hatással van az orvostudományra: "; Primum non nocere"; ("; Elsősorban, kárt ne tegyünk. "; ) és "; Tiszteljük a természet gyógyító erejét";.
A BIOPTRON Fényterápia Rendszer az Európai Unió jogszabályainak megfelelően (93/42/EEC-direktíva) engedélyeztetett orvostechnikai eszköz.


Jelenlegi ára: 250 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-12 15:59
. Zepter Bioptron Pro1 lámpa+színterápia+oxy spray - Jelenlegi ára: 250 000 Ft