2011. november 30., szerda

PÓKEMBER FÓLIA LUFI 97CM-szulinap-parti-dekor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

PÓKEMBER ÓRIÁS FÓLIA LUFI 48X97CM automata szeleppel-szulinapi-parti-dekoracio-lufi-1500FT
EZT A CSILLOGÓ FÓLIA LUFIT FELFÚJHATOD LEVEGŐVEL IS OTTHON. TÖBB HÉTIG TARTJA STABILAN A LEVEGŐT, ÍGY A FORMÁJÁT IS HOSSZÚ IDEIG!
KIVÁLÓ AJÁNDÉK: GYEREKNAP, GYEREK PARTI, SZÜLINAP, FELNŐTT SZÜLETÉSNAP, ESKÜVŐ, LÁNYBÚCSÚ, LEÁNYBÚCSÚ, LEGÉNY BÚCSÚ, BABSZÜLETÉS, KERESZTELŐ, VALENTIN NAP, FARSANG, ANYÁK NAPJA, HÚSVÉT, BALLAGÁS, HALLOWEEN, MIKULÁS, KARÁCSONYVAGY SZILVESZTER ESTÉJÉRE.
Felmerülhet a kérdés, miért is bíznál meg a termékekben és a szolgáltatásban?
Csak és kizárólag a világ VEZETŐpartitermék gyártóinak kínálatát találod meg nálunk, amerikai és európai gyártókkal állunk kapcsolatban, a bizonytalan minőségű kínai és távol-keleti importot ";;;;; ; nem szeretjük";;;;; ;.
Viszont IMÁDJUKazokat a beszállítókat, akik szuper DESIGN-okat találnak ki, évről évre ÚJDONSÁGOKKALjönnek elő, kiváló és kreatív fejlesztőik vannak, pontosan és megbízhatóan szállítanak: hogy a Te partid biztos SIKERlegyen!
Szállítmányaink elsősorban Angliából érkeznek, ahol az USA anyacégek európai lerakatai, központjai vannak, továbbá, Németországból, Belgiumból és Olaszországból, Spanyolországból, Hollandiából importálunk.
Szeretünk biztosra menni, és partnereink megrendeléseit azonnal, a raktárunkból kielégíteni!
LÉGY FIGYELMES ÉS FEJEZD KI ÉRZELMEIDET! OKOZZ SZERETTEDNEK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT. A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKBAN MINDENKI IGÉNYLI A TÖRŐDÉST. ÉREZZE HOGY FONTOS VAGY NEKI "EGY ICIRI-PICIRIT"! : )
LEÜTÉSKOR 1DB = 1 FÓLIA LUFI SZÁLLÍTÁSSAL



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 18:55
. PÓKEMBER FÓLIA LUFI 97CM-szulinap-parti-dekor - Jelenlegi ára: 1 500 Ft